ГоловнаСвіт
Спецтема
Выборы президента США

Сьогодні в США пройдуть дебати кандидатів у віце-президенти

Обама впевнений у тому, що міг краще виступити на теледебатах.

Сьогодні в США пройдуть дебати кандидатів у віце-президенти
Джозеф Байден
Фото: EPA/UPG

Сьогодні, 11 жовтня, в штаті Кентуккі пройдуть передвиборні теледебати, в яких візьмуть участь кандидати на пост віце-президента США - Джозеф Байден і Пол Райан.

Тоді як демократичний кандидат і чинний віце-президент країни Байден сподівається компенсувати невдачу Барака Обами під час першого раунду теледебатів, що відбувся 3 жовтня, своїм виступом, молодий і амбітний республіканець Райан здаватися без бою не має наміру.

Республіканець розраховує закріпити успіх Мітта Ромні, який, як визнав його суперник - чинний президент США Барак Обама, - отримав перемогу 3 жовтня.

В одному з останніх інтерв'ю на телеканалі АВС американський лідер сказав: "Як я вже говорив, і в цьому немає сумнівів, я міг виступити краще. І тому я так сподіваюся на успіх у майбутньому".

На запитання про те, в чому причина його поразки на дебатах,

Обама відповів, що "не хоче особливо робити припущення", але виніс урок: "дуже багато поставлено на кін" і він "глибоко цим переймається".

Нагадаємо, за результатами опитувань, що їх провели після теледебатів, близько третини телеглядачів змінили думку про Ромні на краще. Згідно з останніми рейтингами, Ромні вперше за час передвиборної гонки випереджає за популярністю діючого президента.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram