ГоловнаСвіт

Чавес зізнався, що проголосував би за Обаму

У разі переобрання президентів Венесуела і США могли б почати новий період нормальних відносин, заявив венесуельський лідер.

Чавес зізнався, що проголосував би за Обаму

Президент Венесуели Уго Чавес заявив, що проголосував би за переобрання президента США Барака Обамы, якби був американським громадянином.

На думку Чавеса, і Обама проголосував би за переобрання венесуельського лідера, якби виріс у робітничому кварталі Каракаса. "Обама нещодавно сказав щось дуже розумне і справедливе: Венесуела не становить загрози інтересам США", - нагадав венесуельський президент, додавши, що його американський колега - "приємний хлопець".

У разі переобрання президентів Венесуела і США могли б почати новий період нормальних відносин, наголосив Чавес. Вибори президента Венесуели призначено на 7 жовтня, а американці обиратимуть голову держави 6 листопада.

Незважаючи на теплі слова Чавеса, наголошує агентство, відносини між США і Венесуелою залишаються напруженими, а з 2010 року американський і венесуельський посли в Каракасі та Вашингтоні відповідно не працюють.

Чавес перебуває при владі у Венесуелі з 1999 року, а Обама став президентом США 2008 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram