ГоловнаСвіт

Екс-заступника міністра закордонних справ Грузії знайшли мертвим

За фактом загибелі Гоміашвілі порушено кримінальну справу.

Екс-заступника міністра закордонних справ Грузії знайшли мертвим
Фото: metronews.ru

Колишнього заступника міністра закордонних справ Грузії Георгія Гоміашвілі в п'ятницю, 3 серпня, знайшли мертвим у власному будинку, слідство припускає самогубство.

Гоміашвілі мешкав у центрі Тбілісі, в будинку по вулиці Табідзе, де й виявили його тіло з одним кульовим пораненням у ділянці голови, повідомляють столичні ЗМІ. За попередньою версією слідства, Гоміашвілі наклав на себе руки.

Гога Гоміашвілі займав посаду заступника міністра закордонних справ Грузії, коли зовнішньополітичне відомство очолювала Саломе Зурабішвілі (протягом 2004-2005 років), і пішов із цієї посади у травні 2005 року.

Останнім часом Гоміашвілі мав бізнес і був віце-президентом представництва "Тойоти" на Кавказі та в Середній Азії.

Тіло загиблого доправили у тбіліську прозектуру. Члени сім'ї та близькі Гоміашвілі заявляють, що не знають причин, які могли спровокувати колишнього дипломата до самогубства.

Водночас телекомпанія "Імеді" висунула версію, що Гоміашвілі міг скоїти самогубство у зв'язку з тим, що його усунули з посади в представництві японської автомобільної компанії - і це стало причиною його депресії.

Триває слідство, за фактом загибелі Гоміашвілі порушено кримінальну справу. У загиблого залишилися дружина і троє дітей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram