ГоловнаСвіт

Психіатр колорадського стрільця попереджала колег про його поведінку

Фентон говорила про своє занепокоєння на початку червня, однак до її слів не прислухалися.

Психіатр колорадського стрільця попереджала колег про його поведінку

Психіатр університету Колорадо Лінн Фентон (Lynne Fenton) попереджала своїх колег про те, що поведінка Джеймса Холмса, який застрелив 12 осіб під час прем'єри нового фільму про Бетмена, викликає в неї занепокоєння.

Про це повідомляє сайт телеканалу The Denver Channel із посиланням на анонімні джерела.

На початку червня Фентон повідомила університетських психіатрів із групи оцінки поведінки та загрози (Behavioral Evaluation and Threat Assessment Team), що Холмс може бути небезпечним для суспільства. Що саме викликало занепокоєння у Фентон, не повідомляють.

Однак, зазначають джерела телеканалу, Холмс повинен був сказати щось "конкретне", а не загальні слова. "Він, імовірно, сказав їй, що зробив якісь кроки для цього [злочину])", - наводить The Denver Channel слова свого співрозмовника.

Раніше ЗМІ з посиланням на анонімні джерела повідомляли, що Холмс за кілька днів до скоєння злочину поділився детальним планом з університетським психіатром, чиє ім'я не повідомляли.

Група оцінки поведінки та загрози університету Колорадо так і не зібралася, щоб обговорити поведінку Холмса, тому що він подав документи на відрахування з університету. В місцеву поліцію жодних попереджень про можливу загрозу з боку Холмса не надходило.

Нагадаємо, Холмс застрелив 12 осіб і поранив 58 на прем'єрі фільму "Темний лицар: відродження легенди" в кінотеатрі Аврори (передмістя Денвера) 20 липня 2012 року. 30 липня йому висунули офіційні звинувачення за 142 пунктами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram