ГоловнаСвіт

Болгарія опублікувала фото смертника, який підірвав автобус з туристами

Поліція говорить про роботу злочинного угруповання.

Болгарія опублікувала фото смертника, який підірвав автобус з туристами
Фото: http://lenta.ru

Сьогодні болгарська поліція опублікувала фоторобот смертника, який 18 липня підірвав себе в автобусі з ізраїльськими туристами в аеропорту Бургаса.

Про це повідомляє Associated Press.

Зображення було отримано в результаті комп'ютерного аналізу фрагментів черепа злочинця, зібраних на місці вибуху. Визначити національність смертника по цій фотографії неможливо, однак видно, що зовнішність у нього цілком європейська.

Раніше було розповсюджено відео, на якому зображено терориста. Однак через довге волосся, темні окуляри та кепку розібрати риси його обличчя було майже неможливо.

Болгарська поліція також повідомила, що є підстави вважати теракт результатом ретельної роботи злочинної групи. На думку слідчих, у терориста, особа якого досі не встановлена, могли бути спільники. Повідомляли, зокрема, що він пересувався по Болгарії у супроводі якоїсь жінки.

Нагадаємо, в результаті теракту були вбиті п'ятеро туристів з Ізраїлю, місцевий водій автобуса, а також сам терорист. Кілька десятків осіб отримали поранення.

Ізраїльська влада заявила, що за цим злочином стоять іранські спецслужби та їхні колеги з руху "Хізбалла". І ті, й інші заперечують свою причетність до вибуху.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram