ГоловнаСвіт

МВС: на Кубані почали діяти мародери

На кожній вулиці всю ніч чергували співробітники правоохоронних органів.

МВС: на Кубані почали діяти мародери
Фото: www.vesti.ru

Жителі постраждалих від повені територій Краснодарського краю забирали з крамниць, де були розбиті вітрини, речі, що їм сподобалися.

Про це повідомив у неділю один із співробітників правоохоронних органів регіону, який працював на місці.

"Це не було схоже на звичайні випадки мародерства, коли люди спеціально йдуть по наживу. Це була радше істерія. Люди йшли, бачили розбиті вітрини, заходили та брали речі, які їм сподобалися. Саме речі, їжу натомість не брали", - розповів він.

За його словами, кожен випадок ретельно розбиратимуть.

"Уночі ми бачили людей, які катаються на велосипедах або тиняються без діла на затоплених територіях. Просили пред'явити документи або ж доставляли до відділків для проведення профілактичних бесід", - сказав він.

На кожній вулиці всю ніч чергували співробітники правоохоронних органів, додав співрозмовник агентства.

Раніше в неділю поліцейським вдалося запобігти сімом випадкам мародерства в постраждалому від повені Кримському районі Краснодарського краю. "Співробітники поліції в Кримському районі запобігли сімом фактам мародерства, скоєних місцевими жителями", - повідомляє МВС. Мародери хотіли викрасти товари і цінності з магазинів.

Напередодні співробітники МВС затримали в цьому районі двох мародерів, які намагалися викрасти товари на місцевому ринку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram