ГоловнаСвіт

В'єтнам виступає за створення зони вільної торгівлі з Митним союзом

Голова МЗС РФ Сергій Лавров розраховує, що це буде успішний проект.

В'єтнам виступає за створення зони вільної торгівлі з Митним союзом
Глава МИДа Вьетнама Фам Бинь Минь и глава МИДа РФ Сергей Лавров
Фото: Newsru.com

В'єтнам виступає за створення зони вільної торгівлі з Митним союзом Росії, Казахстану та Білорусі. Про це заявив голова МЗС В'єтнаму Фам Бінь Мінь на прес-конференції з головою МЗС РФ Сергієм Лавровим, інформує агентство "Прайм".

За словами голови в'єтнамського МЗС, "ми обговорили необхідність якнайшвидшого початку переговорів про укладення угоди про створення зони вільної торгівлі між В'єтнамом і Митним союзом, до якого входять Росія, Казахстан і Білорусь, і тим самим надати імпульс подальшому розвитку співпраці між нашими країнами в сфері торгівлі й інвестицій на найближчі роки", - сказав він.

Голова МЗС РФ Сергій Лавров, своєю чергою, розраховує, що створення зони вільної торгівлі з Митним союзом буде успішним проектом.

"Ми розраховуємо, що це буде успішний проект. Нині створено й активно працює спільна дослідницька група між членами Митного союзу і В'єтнаму. Вони повинні представити доповідь про можливості створення зони вільної торгівлі цього року. Сподіваюся, що це займе не дуже багато часу", - сказав С. Лавров.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram