ГоловнаСвіт

Стросс-Кан розійшовся з дружиною

Та вигнала його з дому.

Стросс-Кан розійшовся з дружиною
Анн Синклер и Доминик Стросс-Кан
Фото: lexpansion.com

Дружина Домініка Стросс-Кана Анна Сінклер вигнала колишнього главу МВФ з дому.

Про це в ексклюзивному матеріалі повідомляє французьке видання Closer.

За даними тижневика, подружжя розійшлося близько місяць тому. Саме Сінклер наполягла, щоб чоловік залишив їх спільне житло в Парижі, і тепер Стросс-Кан живе в іншій квартирі, також у французькій столиці.

Знайомі колишнього глави МВФ розповідають, що він перебуває в пригніченому стані. Однак Сінклер, зазначає Closer, "перегорнула сторінку" і "нарешті живе повним життям для себе самої".

Популярна тележурналістка і колишній фінансист в листопаді 2011 року відзначили 21-річчя спільного життя. Як писали деякі ЗМІ, Сінклер закохалася в майбутнього чоловіка, коли брала у нього інтерв'ю. 1997 року вона пішла з телебачення, щоб уникнути конфлікту інтересів - в той час Стросс-Кан обіймав пост міністра фінансів Франції. У січні 2012 року Сінклер стала головним редактором інтернет-видання Le Huffington Post, французької версії американського новинного проекту.

Стросс-Кан опинився в центрі скандалу в травні 2011 року, коли його затримали в Нью-Йорку за підозрою в зґвалтуванні покоївки готелю Sofitel. Та справа розвалилася, всі звинувачення зі Стросс-Кана були зняті. У лютому 2012 року його запідозрили в причетності до сутенерства та приховуванні зловживання громадськими коштами, а через місяць пред'явили звинувачення в сутенерстві в складі організованої злочинної групи.

Стросс-Кан був змушений піти з посади глави МВФ незабаром після затримання, а подальші події поставили хрест на його політичній кар'єрі - він мав намір брати участь у президентських виборах як кандидат від соціалістів.

Незважаючи на скандали, Сінклер підтримувала чоловіка, нагадує видання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram