ГоловнаСвіт

Кількість затриманих учасників акції на Болотній площі зросла

Міліція розслідує "масові безладдя" в Москві.

Кількість затриманих учасників акції на Болотній площі зросла
фото из архива
Фото: EPA/UPG

Число затриманих за участь у "масовому безладді" 6 травня на Болотній площі сягло 12 осіб.

Про це повідомляє сайт Слідчого комітету Росії.

"Сьогодні (10 червня) Головне слідче управлінням СК Росії в рамках розслідування кримінальної справи за фактом масового безладдя та застосування насильства щодо представників влади як підозрюваних затримало Ріхарда Соболєва 1990 року народження, Володимира Акіненкова 1987 року народження, Олега Архипенка 1985 року народження, Федора Бахова 1981 року народження й Олександра Каменського 1977 року народження", - йдеться в повідомленні.

Отже, число підозрюваних у "безладді" й "насильстві" на Болотній площі під час Маршу мільйонів 6 травня сягнуло 12 осіб.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що співробітники Слідчого комітету РФ проводять обшуки в місцях проживання організаторів й учасників мітингу на Болотній площі в Москві, який переріс у масове безладдя й застосування насильства проти співробітників правоохоронних органів. Зокрема, заходи проводять в Олексія Навального, Сергія Удальцова, Іллі Яшина й інших. Усього слідство планує провести сьогодні не менш ніж десять обшуків.

Нагадаємо, "Российская газета" 9 червня опублікувала Федеральний закон "Про внесення змін до Кодексу Російської Федерації про адміністративні правопорушення та до Федерального закону "Про збори, мітинги, демонстрації, ходи і пікетування".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram