ГоловнаСвіт

Дружина Олланда далі працюватиме журналістом

Трієрвейлер подовжила свій контракт із Paris Match за умови, що більше не писатиме про політику.

Дружина Олланда далі працюватиме журналістом
Валери Триервейлер
Фото: Lenta.ru

Перша леді Франції Валері Трієрвейлер, цивільна дружина Франсуа Олланда, і працюватиме в щотижневому виданні Paris Match, з яким вона співпрацювала 22 роки. Про це повідомив головний редактор тижневика L'Express Рено Ревель у своєму блозі.

За даними Ревеля, Трієрвейлер погодилася подовжити свій контракт із виданням, проте заявила, що більше не писатиме про політику. Замість політичних репортажів Трієрвейлер буде двічі на місяць публікувати статті про мистецтво в колонці під назвою "Биття мого серця".

Ревель зазначив, однак, що всередині редакційного колективу можуть виникнути труднощі при згадці Олланда і Трієрвейлер у статтях - не останньою чергою тому, пояснив головний редактор L'Express, що в редакції Paris Match досі працює колишній чоловік журналістки Деніс Трієрвейлер.

У жовтні 2011 року Валері Трієрвейлер закрила своє політичне ток-шоу "Портрет політичної кампанії 2012" на каналі Direct 8, заявивши, що їй стало складно продовжувати коректне й об'єктивне висвітлення політичних подій у країні. У листопаді видання Paris Match призупинило співпрацю з Трієрвейлер на час виборчої кампанії.

2007 року Франсуа Олланд заявив, що розійшовся зі своєю першою цивільною дружиною, також членом Соціалістичної партії Сеголен Руаяль, з якою мав стосунки близько тридцяти років. Через деякий час французька преса написала, що його союз із Руаяль розпався через роман з політичною оглядачкою Валері Трієрвейлер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram