ГоловнаСвіт

До Мубарака у в'язницю терміново викликали рідних і лікарів

Адміністрація тюрми побоюється за здоров'я в'язня.

До Мубарака у в'язницю терміново викликали рідних і лікарів
Фото: http://obozrevatel.com/

Адміністрація в'язниці Тора, в якій екс-президент Єгипту Хосні Мубарак відбуває довічний термін, побоюючись за здоров'я арештанта, викликала до нього молодшого сина і медиків із відомчого поліцейського шпиталю.

Про це повідомляє у вівторок інтернет-сайт газети "Аль-Ахрам".

Вирок і переведення в тюремну лікарню стали для Мубарака серйозним стресом, що позначився на стані його здоров'я. У екс-президента постійно високий тиск, болі в серці. Крім того, Мубарак категорично не довіряє лікарям і співробітникам в'язниці, відмовляється приймати від них ліки і їжу, наполягає на перебуванні поруч сина.

Також до в'язниці Тора перевели молодшого сина екс-президента Гамаля, від якого Мубарак погоджується приймати їжу та ліки.

У понеділок керівництво Тори дозволило дружині Мубарака Сюзан Сабіт, а також дружинам його синів провідати ув'язнених. Однак візит близьких не приніс полегшення.

Нагадаємо, 2 червня кримінальний суд Каїра засудив екс-президента Єгипту Хосні Мубарака до довічного ув'язнення за звинуваченням у причетності до загибелі демонстрантів. Після оголошення вироку Мубарака просто із залу суду доправили в тюремну лікарню Тори. Вирок і переведення до в'язниці довели екс-президента до серцевого нападу. Лікарі мусили помістити Мубарака в реанімацію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram