ГоловнаСвіт

У Нігерії розбився літак

Лайнер упав на густонаселений житловий квартал.

У Нігерії розбився літак
архивное фото

Літак зі 153 пасажирами розбився у найбільшому місті Нігерії Лагосі.

Про це повідомляє Agence France-Presse із посиланням на голову Комітету цивільної авіації країни.

За інформацією джерела телеканалу, літак вилетів зі столиці країни Абуджі в Лагос, і під час польоту, цілком імовірно, у нього виникли технічні негаразди.

Лайнер упав на густонаселений житловий квартал Agbado Shina Peters, що на північ від аеропорту Лагоса, приблизно о 15:30 за місцевим часом, розламався і зайнявся.

На борту перебували 153 пасажири і члени екіпажу. За словами нігерійської влади, в авіакатастрофі, радше за все, ніхто не вижив. Число жертв може значно збільшитися за рахунок загиблих на землі. Наразі відомо принаймні про одного загиблого в протараненому літаком житловому будинку.

Лайнер пролетів зовсім низько над житловими будинками, а потім носом протаранив меблевий магазин і двоповерховий житловий будинок, а зупинився, вдарившись носом об триповерхову житлову будівлю.

Причиною аварії пасажирського літака нігерійської авіакомпанії Dana Air в економічній столиці Нігерії Лагосі могла стати технічна несправність.

Приблизно через годину після аварії на місці катастрофи працювали лише дві пожежні машини і близько 50 рятувальників. Прибули представники нігерійського Червоного Хреста. Аеропорт Лагоса продовжує працювати.

Зараз на місці катастрофи працюють слідчі. У країні оголошено триденний траур.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram