ГоловнаСвіт

Реалістичні фото "смерті" фотохудожниці переполошили Інтерпол

Знімки були дуже переконливими.

Реалістичні фото "смерті" фотохудожниці переполошили Інтерпол
Фото: "Фокус"

Робота фотохудожниці Сігрід Флекседер, на якій вона зображена нібито мертвою, спровокувала Інтерпол почати розслідування за статтею про навмисне вбивство.

Сігрід Флекседер і її напарник Крістіан Томас робили серію реалістичних фотографій у рамках проекту "Чотири сезони смерті". На цих світлинах Сігрід позує на березі річки нібито мертвою, в розірваному одязі.

Коли фотографи віддали флешку зі знімками в фотостудію у Відні, щоб роздрукувати їх, співробітники магазину, налякані реалістичними фотографіями, надіслали їх в Інтерпол.

"Ці фото були дуже переконливими. Вони обдурили поліцейських у декількох управліннях", - повідомило одне з джерел видання в поліції.

Сігрід Флекседер тільки тоді дізналася про те, що розпочато розслідування справи про її вбивство, коли до неї додому заявилися співробітники поліції.

"Не знаю, хто був здивований більше - я, тому що до мене прибула поліція, чи вони - тому що знайшли мене живою", - розповідає сама Сігрід.

"У фотостудії були впевнені, що на знімках відображено реальне вбивство, і тому їх передали в Інтерпол", - повідомили в поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram