ГоловнаСвіт

Медведєв попрощався з чиновниками

І побажав Путінові успіхів.

Медведєв попрощався з чиновниками

Президент РФ Дмитро Медведєв, який через два дні піде з посади голови держави, подякував членам уряду, керівникам органів законодавчої та виконавчої влади за спільну роботу і побажав обраному президенту Володимирові Путіну успіхів у роботі на найвищій державній посаді.

"Я запросив керівництво нашої держави, уряд, керівництво судові системи, генеральної прокуратури, інших структур і урядового, і президентського блоку для того, щоб, перш за все, подякувати вам за спільно проведені на цій посаді роки, за злагоджену роботу і, я не побоюся цього слова, за командну роботу", - сказав Медведєв, відкриваючи зустріч із керівниками органів законодавчої та виконавчої влади.

Він також побажав наразі прем'єрові, обраному президенту Росії Путінові успіхів у роботі на посаді голови держави.

"Я хотів би побажати Володимирові Володимировичу як обраному президентові, який уже буквально післязавтра займе посаду президента, успіхів у служінні нашій країні. Ми були разом, і ми далі працюватимемо разом. Мені справді було дуже приємно з вами працювати ці чотири роки, велике вам дякую", - сказав Медведєв.

Глава держави зазначив, що було багато корисних починань і в соціально-економічній сфері, і в політиці, і в галузі правоохоронних органів, розвитку судової системи.

"Аж ніяк не всі з них завершено, я впевнений, що вони набудуть свого розвитку в подальшій діяльності, тим паче, що наші люди говорять нам про те, що ми повинні бути уважнішими до запитів суспільства, до сподівань людей, які, власне, і формують владу, а з іншого боку, нам потрібно зберегти той почин, який було внаслідок нашої з вами спільної роботи створено", - сказав Медведєв.

Він також зазначив, що хотів би, як це звикло в Росії, запросити всіх учасників зустрічі на обід.

Нагадаємо, інавгурація обраного президента Росії Володимира Путіна відбудеться 7 травня. Україну представлятиме Надзвичайний і Повноважний посол України в РФ Володимир Єльченко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram